KlokkeÅrets generalforsamling i Rødby Tennis Klub afholdes, tirsdag d. 26. marts 2018 med start kl. 19 i Willers Gård, Rødby
Bestyrelsen bliver glade for at se hvert eneste medlem, der møder op, og meddeler samtidig,
at man ikke skal være bange for at blive indvalgt i bestyrelsen, hvis man ikke har interessen ... idet mange af jer i forvejen arbejder på mange andre måder for klubben.
Håbet er - at rigtig mange medlemmer vil dukke op i morgen aften.....
grilturneringTorsdag d. 21. juni afholder vi vores traditionelle grillaften.
Vi starter kl. 17 – bliver opdelt i par og spiller “turnering” i ca. et par timer.
I år deler vi os i en dame – og en herrerække, men da vi jo har pauser imellem sættene, skulle vi kunne få det sociale med alligevel.
Der er kaffe og kage + grillede pølser med tilbehør.
Jeg opkræver et beløb på 25 – 30 kr. alt efter, hvor meget varene er steget siden sidste år.
Drikkevarer må I selv medbringe.
Som nok nyt vil vi ved spisningen kåre vinderen af vores nyindkøbte FIDUS VANDREPOKAL.
I er velkomne til at medbringe familien.
Tilmelding er nødvendig i forhold til indkøb og parsammensætning – senest tirsdag d. 19.
Håber, vi bliver rigtig mange og får en super aften!
Så er der givet grønt lys til at spille på i hvert fald to af banerne.En gruppe mænd har knoklet de sidste par uger, og nu kan vi andre nyde det. Tak for det! Så pas på dem! Sørg for at få jævnet, revet og evt. tromlet efter brug - og husk - I skal stadig registrere jer. Vi skal stadig melde ind hver måned. Kontigent er det samme som sidste år:

under 25 år: 275 kr. for en hel sæson-
25 - 60  år:   500 kr.
over 60 år:   350 kr.

Beløbet skal senest d. 31. maj 2018 indbetales til Jyske Bank, reg. nr. 0705, konto nr. 7052110208. Husk at skrive navn!Man kan også betale til undertagnede. Lørdag d. 5. maj deltager vi i Tennissportens dag kl. 13 - 17.Vi skulle gerne have gang i alle baner. Så kom og tag jeres familie, venner, naboer med. Der er kaffe og kage, sodavand til børnene - alle nye interesserede kan få introduktion. Vi andre kan også blive lidt dygtigere - og alle kan få spillet og hygget sig på den perle af et anlæg - vi har.
Vi har i den forløbne weekend haft besøg af ungdomsspillere fra Sundby, og både børn og voksne var meget begejstrede for banerne og området. Hvis man mod forventning ikke har mulighed for at spille i år, så skal I give besked og levere jeres nøgle tilbage. Med ønsket om en rigtig god sæson, hvor vejret er med os, banerne flittigt bliver brugt, og vi ses til de forskellige arrangementer, så det sociale liv også blomstrer.
KlokkeÅrets generalforsamling i Rødby Tennis Klub afholdes, tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 19 på Skovvej 9 i Rødby.
Bestyrelsen bliver glade for at se hvert eneste medlem, der møder op.
Man skal ikke være bange for at blive indvalgt i bestyrelsen, hvis man ikke har interessen, og mange af jer arbejder jo på mange andre måder for klubben.
De tre bestyrelsesmedlemmer, der er på valg, har alle sagt ja til at fortsætte, men vi har en vakant bestyrelsesplads, og den vil vi selvfølgelig gerne have besat.
Så hjælp os med at finde det medlem, som vil arbejde sammen med os i forsøget på stadig at have det aktiv i Rødby - et tennisanlæg, der lægger op til mange sjove aktive timer - både sammen og hver for sig.
Håber - vi ses!
Lørdag d. 24. juni afholdt tennisklubben en temadag, hvor medlemmerne kunne møde op og blive undervist af Lars, Steen og Jens, der alle 3 har været på trænerkursus.
Det blev en rigtig god eftermiddag med højt humør og højt aktivitetsniveau.
Selv om der er et gammelt mundheld, der siger, at man ikke kan lære gamle hunde nye kunster, er der i hvert fald sået nogle frø til fremadrettet at ændre på server og forhånd.
At se sig selv på en videooptagelse er en stor indikator til at arbejde med indlært adfærd.
Der blev selvfølgelig også tid til kaffe og Birthe Riis fantastiske rabarberkage.
Senere på sæsonen inviteres til lignende arrangementer.
Mød op – og få både motion – grin og ny viden!