Hej alle
 20210419 Tennisbaner klargjort
2 ud af 3 baner er nu “frigivet” til spil - og den sidste bane bliver "frigivet" i løbet af næste uge.
Vi håber på, at mange nye medlemmer vil komme og spille med i år.
Husk, at behandle banerne omsorgsfuldt. Hvis der kommer mærker i gruset, så jævn det ud med det samme, og brug redskaberne, når I ordner baner efter spil.

Kontingenttakster:

- under 25 år: kr. 275
- 25 år og derover kr. 500
Det er rørende billigt ...
KlokkeVores formand Lis Bille indkalder til generalforsamling - og skriver nedenstående:
Kære medlemmer af Rødby Tennisklub.
Der afholdes ordinær generalforsamling: Tirsdag d. 29. marts kl. 19 på skovvej 9, 4970 Rødby
Dagsorden iflg. vedtægter.
Bestyrelsen har fremsat følgende forslag:
- ændring af kontigent:
- under 18 år: 250 kr.
- 18 år og derover: 500 kr.
- dem, vi kalder sommerhusgæster - 200 kr.

Derudover vil vi gerne diskutere indkøb af tromle.
Der er søgt fonde - og skal vi derudover bruge en stor del af vores formue?

Håber, vi ses.

hilsen Lis
grilaften 20150624Som der tidligere er meldt ud, afholder klubben i lighed de foregående år en klubaften, hvor vi mødes kl. 17, danner hold på kryds og tværs og spiller små turneringer.
Senere spiser vi grillede pølser m. tilbehør. Dette arrangerer Lis Bille mod et mindre beløb ( 20 - 25 kr.), og drikkelse medbringer I selv. Arrangementet løber af stabelen torsdag d. 25. juni.
Lis vil gerne have tilmeldinger (tlf. 54 60 12 45), så hun ved, hvor mange hun skal lave mad til.
Vi håber på godt vejr, stort antal tilmeldinger og en lige så hyggelig aften, som vi plejer at have.