Kære medlemmer
KlokkeKlubbens ordinære generalforsamling blev aflyst på grund af nedlukning af kommunens bygninger og anlæg i forbindelse med Covid-19.
Nu indkalder vi til en ny omgang.
Vi afholder generalforsamling mandag den 18 maj kl. 17.00 ved klubhuset på tennisbaneanlægget.
Dagsorden ifølge vedtægterne.
(Meddelelse fra klubformand Lis Bille)
Hej alle.
Så er der heldigvis godt nyt i forhold til vores aktivitet på tennisbanerne.
Flere medlemmer har knoklet for at gøre dem klar. Tak for det!
Bane 3 blev”prøvekørt” tirsdag og onsdag og blev godkendt.
Så er der kommet noget regn, og det er godt.
Så nu åbner vi stille og roligt for banerne. (Vi har vel lært noget af krisen).
Når det bliver tørvejr igen, kan man bruge de baner, hvor nettet er tilstede. Måske er nettet ikke færdigmonteret, fordi der stadig skal tromles, men det kan jo hurtig strammes op.
Husk - at passe på banerne. Hvis man laver spor i gruset, så jævn det ud med det samme, så vi kan beholde de flotte baner.
Husk - at registrere jer i postkassen. Vi skal stadig indberette aktivitet hver måned.
Husk – betale jeres kontigent inden d. 1. juni. Vi kører med samme takster som sidste år. Jyske bank – reg.nr. 0705 – konto ne. 7052110208
Hvis I kender nogen, der gerne vil spille tennis, så tag dem med. Jeg står gerne til rådighed for instruktion.
Husk!!! Alle nye medlemmer skal udfylde en indmeldingdblanket. De forefindes i klubhuset.
Jeg håber på en rigtig god sommer, hvor vi får rigtig meget glæde af vores flotte anlæg.
mange hilsener fra Lis

KlokkeÅrets generalforsamling i Rødby Tennis Klub afholdes, tirsdag d. 26. marts 2018 med start kl. 19 i Willers Gård, Rødby
Bestyrelsen bliver glade for at se hvert eneste medlem, der møder op, og meddeler samtidig,
at man ikke skal være bange for at blive indvalgt i bestyrelsen, hvis man ikke har interessen ... idet mange af jer i forvejen arbejder på mange andre måder for klubben.
Håbet er - at rigtig mange medlemmer vil dukke op i morgen aften.....
grilturneringTorsdag d. 21. juni afholder vi vores traditionelle grillaften.
Vi starter kl. 17 – bliver opdelt i par og spiller “turnering” i ca. et par timer.
I år deler vi os i en dame – og en herrerække, men da vi jo har pauser imellem sættene, skulle vi kunne få det sociale med alligevel.
Der er kaffe og kage + grillede pølser med tilbehør.
Jeg opkræver et beløb på 25 – 30 kr. alt efter, hvor meget varene er steget siden sidste år.
Drikkevarer må I selv medbringe.
Som nok nyt vil vi ved spisningen kåre vinderen af vores nyindkøbte FIDUS VANDREPOKAL.
I er velkomne til at medbringe familien.
Tilmelding er nødvendig i forhold til indkøb og parsammensætning – senest tirsdag d. 19.
Håber, vi bliver rigtig mange og får en super aften!
Så er der givet grønt lys til at spille på i hvert fald to af banerne.En gruppe mænd har knoklet de sidste par uger, og nu kan vi andre nyde det. Tak for det! Så pas på dem! Sørg for at få jævnet, revet og evt. tromlet efter brug - og husk - I skal stadig registrere jer. Vi skal stadig melde ind hver måned. Kontigent er det samme som sidste år:

under 25 år: 275 kr. for en hel sæson-
25 - 60  år:   500 kr.
over 60 år:   350 kr.

Beløbet skal senest d. 31. maj 2018 indbetales til Jyske Bank, reg. nr. 0705, konto nr. 7052110208. Husk at skrive navn!Man kan også betale til undertagnede. Lørdag d. 5. maj deltager vi i Tennissportens dag kl. 13 - 17.Vi skulle gerne have gang i alle baner. Så kom og tag jeres familie, venner, naboer med. Der er kaffe og kage, sodavand til børnene - alle nye interesserede kan få introduktion. Vi andre kan også blive lidt dygtigere - og alle kan få spillet og hygget sig på den perle af et anlæg - vi har.
Vi har i den forløbne weekend haft besøg af ungdomsspillere fra Sundby, og både børn og voksne var meget begejstrede for banerne og området. Hvis man mod forventning ikke har mulighed for at spille i år, så skal I give besked og levere jeres nøgle tilbage. Med ønsket om en rigtig god sæson, hvor vejret er med os, banerne flittigt bliver brugt, og vi ses til de forskellige arrangementer, så det sociale liv også blomstrer.