Så er der givet grønt lys til at spille på i hvert fald to af banerne.En gruppe mænd har knoklet de sidste par uger, og nu kan vi andre nyde det. Tak for det! Så pas på dem! Sørg for at få jævnet, revet og evt. tromlet efter brug - og husk - I skal stadig registrere jer. Vi skal stadig melde ind hver måned. Kontigent er det samme som sidste år:

under 25 år: 275 kr. for en hel sæson-
25 - 60  år:   500 kr.
over 60 år:   350 kr. 
 
Beløbet skal senest d. 31. maj 2018 indbetales til Jyske Bank, reg. nr. 0705, konto nr. 7052110208. Husk at skrive navn!Man kan også betale til undertagnede. Lørdag d. 5. maj deltager vi i Tennissportens dag kl. 13 - 17.Vi skulle gerne have gang i alle baner. Så kom og tag jeres familie, venner, naboer med. Der er kaffe og kage, sodavand til børnene - alle nye interesserede kan få introduktion. Vi andre kan også blive lidt dygtigere - og alle kan få spillet og hygget sig på den perle af et anlæg - vi har.
Vi har i den forløbne weekend haft besøg af ungdomsspillere fra Sundby, og både børn og voksne var meget begejstrede for banerne og området. Hvis man mod forventning ikke har mulighed for at spille i år, så skal I give besked og levere jeres nøgle tilbage. Med ønsket om en rigtig god sæson, hvor vejret er med os, banerne flittigt bliver brugt, og vi ses til de forskellige arrangementer, så det sociale liv også blomstrer.